top of page
Custom Cubex

Custom Cubex

Custom Cubex

Tulevaisuuden työt tehdään Cubexeissa

 

Vaihtelevaan tilantarpeeseen ja muuntojoustaviin tiloihin ratkaisu löytyy helposti liikuteltavista Cubexeista. Cubexit muokkautuvat hiljaisista ”nurkkauksista” yhtenäisiksi tilakokonaisuuksiksi. Kahdeksasta eri mallista rakennat tehokkaasti mitoitetun ja suunnitellun viihtyisän työympäristön.


Luovu kalliista työtilaremonteista! Cubexeilla rakennat monitoimitilaan pienempiä kokonaisuuksia; yhdelle, kahdelle tai ryhmälle. Viihtyisiä ja monimuotoisia tiloja tarvitaan erilaisiin tehtäviin ja toimintatapoihin. Hybridityötä tukevien ympäristöjen suunnittelussa huomioidaan työyhteisön tarve ketteryydelle, joustavalle ja jatkuvalle muutokselle. Erikokoiset Cubex-työtilat kannustavat vaihtamaan paikkoja- ei vain työasentoja.


Aulatilojen käyttöastetta voidaan parantaa sijoittamalla tilaan erikokoisia Cubexeja joustotiloiksi vaikka vierailijoille. Cubexit ovat osa avotilan tai toimistotilan hyvinvointia ja yhteishenkeä edistävää työkulttuuria. Hiljainen, hyvä ilmanvaihto tukee henkilöiden työkykyä ja voimavaroja.

 

Ovella suljettavat, hiljaiset Cubexit suorastaan houkuttelevat ihmisiä rauhalliseen, hiljaiseen kommunikointiin, yhdessä ideoimiseen, oleskeluun ja rentoutumiseen. Nämä työtilat mahdollistavat
projektityöntekijöille oman rauhallisen ”reviirin”. Parhaimmillaan tarpeiden mukaan suunniteltu monitoimitila tukee yrityksen liiketoimintaa, mahdollistamalla työrauhan luovalle ja inspiroivalla henkilöstölleen. Cubexeissa ihmiset viihtyvät ja työnteko sujuu mutkattomasti. Muokkautuvasta Cubexista suunnittelet täysin omasi tai yrityksesi brändin mukaisen tilan.

Cubex kustomointimahdollisuudet

Ota yhteyttä

bottom of page