top of page
Cubex puhelinkopit ja neuvottelutilat

Meistä

Cubex- hiljaisten tilojen tavoitteena on parantaa laadukasta työympäristöä ihmisten hyvinvointia ja suorituskykyä edistävänä tilana

Cubexin suunnittelun perusajatuksena on ollut luoda hiljainen ja rauhallinen työ- ja oleskelutila ihmiselle tai ihmisille hyvinvoinnin, keskittymisen, suorituskyvyn ja tehokkuuden parantamiseksi. Ihmiset voivat itse valita tehtävän tai toiminnan tarpeen mukaan Cubexin laajasta valikoimastamme.

 

Cubexeissa on hyvä valaistus ja hiljainen ilmanvaihto. Niitä voidaan liikutella vaivattomasti ja Cubex sopii sekä omaan tilaan että yhteiskäyttöön.

 

Cubexin tuotekehittelyssä edellä mainitut asiat ovat meille itsestäänselviä. Lisäksi olemme panostaneet tuotekehityksessä erityisesti neljään tärkeänä pitämäämme osa-alueeseen.

Muokattavuus

 

Cubexin rakenne on modulaarinen. Cubexit kasataan paikan päällä. Näin tuote voidaan rakentaa pieneenkin tilaan tai jopa huoneeseen. 

Monitilaratkaisujen yleistyminen sekä tarve tilojen jatkuvaan muokkautumiseen helposti ja kestävästi toi Cubexin kehitykseen lisäelementtejä. Vaivattomaan liikuteltavuuteen vakiovarusteena renkaat, useita eri malleja ja monia värivaihtoehtoja ulko- ja sisämateriaaleihin.

 

Cubexin väritys saadaan muokattua asiakkaan tilojen väreihin sopivaksi. Jatkossakin Cubexien liikuteltavuuden ansiosta asiakkaan tila muokkautuu muuttuvien tarpeiden mukaan.

Cubex
Cubex

Paloturvallisuus

 

Alusta alkaen yksi tärkeimmistä tilan ominaisuuksista oli paloturvallisuus.

 

Tuotekehityksen tavoitteena oli valmistaa mahdollisimman vähän tilan palokuormaa lisäävä tuote. Tämän tyyppiset tuotteet toimitetaan yleensä valmiiksi kalustettuihin tiloihin, joten on tärkeää että itse tuote ei enää lisää tilan palokuormaa.

 

Tämän vuoksi luonnollinen valinta runkorakenteen materiaaliksi kestävyyden ja palo-ominaisuuksien vuoksi oli metalli. Ulkoseinät ja katto ovat myös metallia. Seinien ja kattojen kaksikerrosrakenteen äänieristemateriaali on itsestään sammuvaa.

M

Kiertotalousajattelu

 

Kiertotalousajattelussa arvostamme tuotteemme uusiokäyttöä sekä energiatehokkuutta.

Runkomateriaali on kestävää ja kierrätettävää metallia. Runkomateriaalia voi uusiokäyttää useaan kertaan. Iso osa Cubexista koostuu metallisesta runkorakenteesta. Ulkoseinät ja katto ovat kierrätettävää metallilevyä. 

Seinien kaksikerrosrakenteessa käytämme tehokasta äänenvaimennusmateriaalia, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteella on sisäilman laatuluokitus M1. Katto, seinät ja pintamateriaaliat ovat kierrätettävää Akusto Wall-levyä. 

Energiaa säästävät Led-valot sekä liiketunnistimella toimiva valaistus ja ilmanvaihto.

 

Olemme onnistuneet erinomaisesti mitä tavoittelimmekin!

Cubex

Ota yhteyttä

bottom of page